Indicators on تاسیس شرکت You Should Know

در ابتدا به تشریح هریک از شرکت ها و انواع آن به صورت اختصار می پردازیم تا به آشنایی کلی از شخصیت های حقوقی برسیم.

جهت تعیین میزان سرمایه شرکت در شرف تاسیس می بایست حتماً به میزان آورده شرکاء استناد شود حال این آورده می تواند نقدی و یا غیرنقدی و یا حتی تجربه شریک متقاضی ثبت شخصیت حقوقی باشد.

اعلام کد پستی معتبر جهت اعلام آدرس سهامداران یا شرکاء و اعضاء هیات مدیره و بازرسین.

افزایش سرمایه ، افزایش سرمایه از محل سود انباشته ، افزایش سرمایه شرکت

تمامی موارد ذکر شده می تواند طرف مقابل اشخاص حقیقی و حقوقی داخلی و خارجی باشند. پس می توان گفت که مزایای ثبت شرکت بسیار می باشد.

تغییر آدرس شرکت ، تغییر آدرس شرکت سهامی خاص و با مسئولیت محدود

بعد از ارسال اوراق تاسیس به اداره ثبت شرکتها و موسسات غیر تجاری می بایست نسبت به تحویل اوراق تائید شده (درصورت تائید اوراق) شخصی که جهت این مهم انتخاب شده است به اداره ثبت شرکتها مراجعه و تمامی اوراق ارسال شده و آگهی ثبتی را تحویل بگیرد.

مدارکی می باشد که متقاضیان می بایست قبل ز ثبت به موسسه تحویل دهند از جمله آن ها می توان به مدارک هویتی شرکاء یا سهامداران و تکمیل فرم تاسیس با توجه به توافق شرکاء یا سهامدارن تائید می شود که توسط موسسه در اختیار متقاضی قرار می دهند اشاره کرد.

پس از توضیح در خصوص مراحل و شرایط تشکیل شرکت سهامی و غیر سهامی، در این قسمت، قصد داریم، در خصوص هزینه تاسیس شرکت صحبت کنیم و بررسی کنیم که تاسیس یک شرکت، به چه میزان هزینه، نیاز خواهد داشت.

جهت افتتاح حساب می بایست تمامی افرادی که صاحب امضاء مجاز می باشند در بانک مورد نظر حضور داشته باشند و همچنین روزنامه رسمی و آگهی ثبتی تاسیس شخصیت حقوقی همراه افراد صاحب امضاء باشد.

در پاسخ به این پرسش که چگونه یک شرکت تاسیس کنیم؟ باید گفت: همانند هر امر دیگری نظیر انتقال شرکت، تاسیس شرکت نیز نیازمند طی کردن مراحل و شرایط تشکیل و تاسیس شرکت می باشد. امروزه، با توجه به اینکه اکثر نهادهای دولتی و خصوصی، سامانه مخصوص به خود را راه اندازی کرده اند، تاسیس شرکت، به دو صورت حضوری و اینترنتی امکان پذیر می باشد ثبت شرکت که متقاضیان، می توانند، بسته به شرایط خود، مراحل و شرایط تشکیل و تاسیس شرکت را به صورت حضوری یا اینترنتی انجام دهند.

بیشتر بخوانید: مدارک لازم برای ثبت شرکت های غیر سهامی  

*در صورتی که شرکت تعاونی مطابق اصول شرکت سهامی تاسیس شود، هیچ یک از شرکا نمی‌توانند در مجمع عمومی بیش از یک رای داشته باشند.

مدیریت این شرکت ها، به علت مسئولیت بالایی که شریک ضامن در برابر دیون شرکت دارد، بر عهده شریک ضامن است. در صورتی که شرکای ضامن متعدد باشند، مدیریت شرکت بسته به قرارداد و توافق بین آنها خواهد بود.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *